Bun venit în avanpostul succesului

Programul de Influencer Marketing Monarh!

Ești gata să transformi pasiunea ta în profit? Alătură-te familiei noastre extinse prin Influencer Marketing Monarh și începe să câștigi acum! Dacă ești influencer, connoisseur al modei sau pur și simplu un fan devotat al colecțiilor noastre, iată rampa ta de lansare pentru a obține venituri, promovând produsele de top Monarh.  De ce să te alături nouă?

  ✨ Comision Generos

  ✨ Produse Exclusive

  Comision Generos: Bucură-te de un comision de 20% din fiecare vânzare pe care o generezi prin codul tău unic de afiliat. Mai mult decât atât, clienții tăi vor beneficia de o reducere exclusivă de 10% la cumpărături, folosind codul tău. Toată lumea câștigă!

  Produse Exclusive: Primești acces în premieră la lansările noastre de produse premium și colecții exclusive. Fii primul care le prezintă publicului tău!

  Cum să începi?

  1️⃣ Înscrie-te cu ușurință: Înregistrarea în programul nostru de afiliere este rapidă, gratuită și super simplă.

  2️⃣ Primește codul tău personalizat: După înregistrare, vei primi un cod de afiliat unic, creat special pentru tine, pe care îl poți distribui audienței tale.

  3️⃣ Fă cunoscută marca Monarh: Folosește platformele tale online pentru a promova Monarh. Arată-le tuturor de ce suntem speciali!

  4️⃣ Câștigă comisioane: De fiecare dată când cineva plasează o comandă folosind codul tău, tu câștigi. Simplu și eficient!

  Super simplu nu? Foloseste formularul si inscrie-te! Subiectul trebuie sa fie AFILIERE

  Include in corpul mesajului cel putin unul dintre conturile tale din social media ( Instagram, tiktok, Facebook).

   

      FIECARE APLICATIE VA TRECE PRINTR-UN PROGRAM DE SELECTIE

   LET FASHION IMPROVE YOU

   La Monarh, ne dedicăm menținerii unui standard înalt în cadrul Programului nostru de Influencer Marketing, asigurându-ne că parteneriatele noastre reflectă valorile și calitatea brandului nostru. Prin urmare, introducem un proces selectiv pentru toți cei care doresc să se alăture programului nostru de afiliere. Iată criteriile esențiale și etapele procesului:

   1. Prezență Online Puternică: Candidații trebuie să aibă un minim de 5.000 de urmăritori pe Instagram. Căutăm influenceri activi, cu un public angajat și conținut de calitate.

   2. Afinarea Valorilor: Profilul și conținutul dvs. trebuie să rezoneze cu valorile brandului Monarh. Căutăm parteneri care împărtășesc pasiunea noastră pentru modă, excelență și inovație.

   3. Procesul de Selecție: După aplicarea pentru programul de afiliere, echipa noastră va evalua profilul dvs. în funcție de alinierea cu brandul, calitatea conținutului și nivelul de angajament al audienței.

   4. Confirmarea Parteneriatului: Candidații selectați vor fi contactați direct de către echipa noastră. Odată acceptați, veți primi toate resursele și sprijinul necesar pentru a demara colaborarea.

   Ne rezervăm dreptul de a selecta afiliații care reflectă cel mai bine identitatea și standardele brandului Monarh. Dacă credeți că profilul dvs. se potrivește cu ceea ce căutăm, vă încurajăm să aplicați și să vă alăturați călătoriei noastre spre succes!

   HAI SA FIM CREATIVI IMPREUNA!

   Suntem mereu alaturi de voi! La Monarh, parteneriatul cu afiliații noștri este o prioritate. Iată cum vă sprijinim să atingeți cele mai înalte performanțe și să străluciți în universul online:

   1. Produse Exclusive pentru Content: Oferim selecții din colecțiile noastre pentru a fi folosite în crearea de conținut unic pe Instagram, TikTok și alte platforme. Fotografiază, filmează, creează cu produsele Monarh!

   2. Materiale Grafice Profesionale: Vă punem la dispoziție grafică de înaltă calitate și materiale de branding pentru a vă asigura că postările și promoțiile dvs. se evidențiază și captează atenția audienței.

   3. Suport Continuu: Echipa noastră este dedicată succesului dvs. și este disponibilă pentru a vă oferi suport și îndrumare în orice aspect al programului de afiliere.

   4. Coduri Personalizate: Generăm coduri de reducere personalizate pentru fiecare afiliat, stimulând astfel angajamentul și conversiile din partea publicului dvs.

   5. Promovare Încrucișată: Ne mândrim cu comunitatea noastră și promovăm realizările afiliaților noștri prin canalele noastre de social media, sporind astfel vizibilitatea și recunoașterea dvs.

   6. Feedback și Optimizare: Oferim analize și feedback regulat pentru a vă ajuta să înțelegeți ce funcționează cel mai bine și cum să optimizați strategiile pentru rezultate maxime.

   Alătură-te Programului de Influencer Marketing Monarh și lasă-ne să construim o poveste de succes împreună! 🌟 #StralucesteCuMonarh

   ACCES EXCLUSIV LA COLECTII ANTE-PRIMA

   LET FASHION IMPROVE YOU

   Nu mai aștepta! Alătură-te programului nostru de afiliere Monarh ASTĂZI și construiește-ți propriul drum către succes într-o comunitate care adoră moda, calitatea și excelența. Suntem aici să te sprijinim la fiecare pas!