MAI MULT DECÂT STANDARD

 

MADE TO MEASURE

La Monarh Design încercăm să îți oferim tot ceea ce este mai bun din moda – produse de calitate realizate din materialele potrivite designului ales si o echipa care lucrează cu dăruire pentru tine.

Măsurile noastre respectă standardele internaționale (vezi Tabel cu marimi standard) și vei descoperi cu plăcere că toate ținutele Monarh sunt conforme cu detaliile oferite pe siteul nostru.

Piesele Monarh dorite pe

Masura ta

Stim ca iti doresti o garderoba personalizata si multe dintre piesele standard nu se ti se potrivesc perfect. La Monarh ai posibilitatea de a solicita modificarea produsului dorit p masura ta.

Foloseste formularul de mai jos pentru a ne spune ce produs te intereseaza si ce modificari vrei sa fie facute.

  O experienta unica

  Made to measure

  Clientele noastre sunt femei puternice care, de cele mai multe ori, își doresc mai mult decat standardul internațional!

  Tocmai de aceea iti oferim posibilitatea de a avea produsele Monarh Design create special pentru tine.  Vei avea  parte de experienta  Monarh design si te vei bucura de un produs special creat pentru tine.  

  Vrei mai multe detalii? Completeaza formularul:

   CUM COMANZI MADE TO MEASURE 

   1. Analizezi oferta Monarh Design și alegi piesa/piesele dorite
   2. Descarci documentele fișa de client si cum ne măsurăm corect
   3. Urmezi detaliile din documentul „cum sa ne măsuram corect” și notezi dimensiunile tale
   4. Completezi detaliile suplimentare
   5. Ne contactezi telefonic/e-mail – (+40) 770783753. sau [email protected]
   6. Un consultant Monarh Design va prelua comanda ta, va solicita detalii suplimentare în cazul în care va fi necesar și va pastra legătura cu tine pe durata procesării comenzii
   7. Vei primi produsul în maniera stabilită de tine ( livrare sau ridicare de la showroom)

   MONARH DESIGN CUSTOM MADE

   Te-ai îndragostit de detalii separate din produsele Monarh Design și ai dori să le combini? Ai o culoare anume pe care ți-o dorești în mod deosebit? Ești o viitoare mireasă și îți dorești să porți o creație Monarh Design? Sau poate vrei să testezi limitele creativității noastre!

   Oricare ar fi motivul pentru care îți dorești o piesă Monarh Design Custom Made noi te așteptăm cu mare drag la atelier. Împreună vom transforma visul tău în realitate și ne vom asigură că ținutele tale vor fi impecabile.

    

   CUM COMANZI CUSTOM MADE

   1. Faci o programare la (+40) 770783753. sau [email protected] (te rugăm să ne oferi un număr de telefon în corpul emailului)
   2. Un consultant Monarh Design va prelua solicitarea ta și va stabili o dată pentru vizita la salon
   3. Vei avea o întâlnire cu designerul Monarh Design și consultantul care se va ocupa de comanda ta
   4. Vei stabili împreună cu aceștia detaliile comenzii tale
   5. Se va realiza schița produsului, se vor stabili materialele pe care le dorești și tot ceea ce ține de detaliile comenzii. Îți vor fi luate măsurile de către personalul specializat.
   6. Se vor stabili data de livrare și programarile suplimentare
   7. În funcție de amploarea designului solicitat vor fi necesare 1-2 programări suplimentare pentru probe.
   8. Pe toata durata producției vei păstra legătura cu un consultant Monarh Design. Împreună cu acesta vei stabili datele probelor, modificări și alte detalii.
   9. Vei primi produsul în maniera stabilită de tine ( livrare sau ridicare de la showroom)
   10. Vei purta cu multă plăcere produsul final.

   CAT DUREAZĂ MADE TO MEASURE ȘI/SAU CUSTOM MADE

   Timpul de livrare pentru gama made to measure si custom made variază în funcție de designul și materialele alese. Pentru a evita eventuale întârzieri neprevăzute îți recomandăm să urmezi ca marja de timp 2 săptămâni pentru creațiile made to measure și 4-8 săptămâni pentru cele custom made.  În cazul comenzilor efectuate în perioada mai-septembrie procesul de predarea poate fi întârziat.

   Informații concrete despre data de livrare pentru comanda ta îți vor fi oferite de consultantul Monarh Design care se va ocupa de finalizarea comenzii tale.