MORE THAN STANDARD

MADE TO MEASURE

La Monarh Design, ne străduim să vă oferim cel mai bun în modă – produse de înaltă calitate, realizate din materialele potrivite pentru designul ales și o echipă dedicată care lucrează pentru dumneavoastră.

Mărmile noastre respectă standardele internaționale (vedeți Tabelul de Mărimi Standard) și veți fi încântateți să descoperiți că toate ținutele Monarh se aliniază la detaliile oferite pe site-ul nostru.

CUM SĂ COMANDAȚI DUPĂ MĂSURĂ
 1. Examinați colecția Monarh Design și selectați piesa(e) dorită(e)
 2. Descărcați formularul pentru clienți și documentele despre cum să măsurați corect
 3. Urmați detaliile din documentul "cum să măsurați corect" și notați-vă măsurătorile
 4. Completați detaliile suplimentare
 5. Contactați-ne prin telefon/email – (+40) 770783753 sau office@monarhdesign.com
 6. Un consultant Monarh Design va prelua comanda dvs., va solicita detalii suplimentare dacă este necesar și va rămâne în legătură cu dvs. pe parcursul procesării comenzii
 7. Veți primi produsul conform metodei alese (livrare sau ridicare de la showroom)

MONARH DESIGN PERSONALIZAT

V-ați îndrăgostit de detalii separate din produsele Monarh Design și doriți să le combinați? Aveți o culoare anume de care sunteți în mod deosebit de îndrăgostit(ă)? Sunteți o viitoare mireasă și doriți să purtați o creație Monarh Design? Sau poate doriți să împingeți limitele creativității noastre!

Indiferent de motivul pentru care doriți o piesă Monarh Design Personalizată, vă întâmpinăm cu căldură în atelierul nostru. Împreună, vom transforma visul dvs. în realitate și ne vom asigura că ținutele dvs. vor fi impecabile.

CUM SĂ COMANDAȚI PERSONALIZAT

 1. Faceți o programare la (+40) 770783753 sau office@monarhdesign.com (vă rugăm să furnizați un număr de telefon în corpul emailului).
 2. Un consultant Monarh Design va prelua cererea dvs. și va stabili o dată pentru vizita dvs. la salon.
 3. Veți avea o întâlnire cu designerul Monarh Design și cu consultantul asignat comenzii dvs.
 4. Împreună cu ei, veți finaliza detaliile comenzii dvs.
 5. Se va crea o schiță a produsului, și se vor determina materialele dorite și toate specificațiile comenzii. Măsurătorile vor fi realizate de personal specializat.
 6. Data livrării și orice alte întâlniri suplimentare vor fi programate.
 7. În funcție de complexitatea designului solicitat, pot fi necesare 1-2 probe suplimentare.
 8. Pe parcursul procesului de producție, veți fi în legătură cu un consultant Monarh Design. Împreună, veți programa datele pentru probe, veți discuta modificările și veți aborda alte detalii.
 9. Veți primi produsul conform metodei alese (livrare sau ridicare de la showroom).
 10. Veți purta produsul final cu mare plăcere.

CÂT TIMP DUREAZĂ REALIZAREA PRODUSELOR LA COMANDĂ ȘI/SAU PERSONALIZATE

Timpul de livrare pentru produsele realizate la comandă și personalizate variază în funcție de designul și materialele alese. Pentru a evita orice întârzieri neprevăzute, recomandăm alocarea unui interval de timp de 2 săptămâni pentru creațiile realizate la comandă și de 4-8 săptămâni pentru articolele personalizate. Pentru comenzile plasate între mai și septembrie, procesul de livrare poate întârzia.

Informații specifice despre data livrării comenzii dvs. vor fi furnizate de consultantul Monarh Design care se ocupă de finalizarea comenzii dvs.