PARTENERUL IDEAL PENTRU AFACEREA TA

MONARH B2B

Produse de inalta calitate pentru showroomul tau . Livrare rapida worldwide. 

HIGH FASHION

PENTRU TINE SI BUSSINESUL TAU

Monarh este un brand românesc de modă sustenabilă. Suntem dedicati clienților noștri cu pasiuni similare si oferim servicii B2B pentru companiile care doresc să ofere produse de modă de înaltă calitate în shrowroomurile lor din lumea intreagă.

Fie că ai un magazin de modă, un brand de îmbrăcăminte sau un furnizor de produse de modă, Monarh te poate ajuta să găsești cele mai bune opțiuni pentru afacerea ta.

Companiile partenere pot alege din colecțiile noastre de rochii de seară, rochii de zi, ținute office și ready-to-wear sau pot solicita produse personalizate pentru a se potrivi cu nevoile specifice ale companiei lor. Avem un paletar larg de culori și modele pentru a se potrivi cu nevoile specifice ale clienților tai . Folosim cele mai bune materiale sustenabile și procese de producție disponibile pentru a asigura produse de cea mai înaltă calitate.

În plus, oferim și servicii de consultanță și de design pentru a ajuta companiile partenere să aleagă cele mai bune produse , astfel încât să poată oferi opțiuni personalizate clienților lor.

Let’s Get Creative!

SEZONIER LANSAM COLECTII NOI 

COLECTII PERMANENTE

Asiguram permanenta prin colectiile noastre must have si liniile premium.

PRODUSE NOI FRECVENT

Periodic lansam produse noi pe site-ul nostru si in showroomurile partenerilor. 

BRANDING

Oferim partenerilor noastri materiale suport pe care acestia le pot utiliza in social media.

EASY ACCES

Clientii nostri au comunicare directa cu noi, primesc periodic line sheet-uri noi si pot alege produse din colectii variate.

PARTENERIAT DE SUCCES

Fiecare showroom sau magazin de succes are nevoie de furnizori de inalta calitate.

La MONARH fiecare client este un partener. De la primul contact ne asiguram ca acesta primeste toate detaliile de care are nevoie pentru a alege produse care se vor ridica la nivelul asteptarilor clientelei.

Ne ocupam de selectarea produselor impreuna cu reprezentanti fiecarei companii cu care lucram, stabilim impreuna termenii de livrare si ne asiguram ca fiecare parte a colaborarii sa fie cat mai usoara si mai eficienta pentru toate partile implicate.

AFLA MAI MULTE DESPRE MONARH B2B

Get Connected

Completeaza formularul iar unul dintre consulatantii nostri va organiza un meeting virtual pentru a te ajuta sa navighezi universul MONARH B2B.