Style

Reducerile din fashion online explicate pe înțelesul tău

O părere unanim acceptată, mai ales odată cu trendul sustenabilității, este că cea mai bună investiție vestimentară o reprezintă piesele vestimentare unice, care au un croi clasic, un design deosebit, dar mai ales, sunt realizate din materiale de calitate. Acestea fiind hainele care te pun în valoare și care nu se demodează cu trecerea anilor.

Pasionat de reduceri fashion online? Ateniție! În perioada reducerilor trebuie să fim vigilenți pentru a nu fi păcăliți de comercianții care au reduceri false. Există magazine online unde prețul produselor este majorat înainte de promoții, astfel încât reducerea să pară cât mai mare și să-i determine pe clienți să cumpere produsul respectiv.

Aceste practici sunt sancționate de autorități și creează un mare prejudiciu de imagine brandului. Monarh Design are o politică de prețuri transparentă pentru că ne respectăm clienții și toate reducerile implementate de noi de-a lungul timpului au fost reale. Cel mai important aspect: produsele cu prețuri reduse au respectat aceleași standarde de calitate.

În ultima perioadă, datorită situației sanitare din țara noastră și declanșării pandemei mondiale de coronavirus, tot mai multe persoane au ales să facă cumpărăturile online. La nivel european, conform datelor furnizate de Eurostat, pe parcursul anului trecut, 64% dintre europeni au apelat la internet pentru a-și cumpăra îmbrăcăminte. Drept urmare, vânzările în fashion online au explodat.

Cum trebuie să se aplice reducerile fashion

Conform legislației din domeniu, orice comerciant care anunță o reducere de preț trebuie să se raporteze la prețul de referință al produsului, practicat în același spațiu de vânzare pentru produse identice. Prețul redus nu poate fi mai mic decât prețul de referință. Prin prețul de referință înțelegem cel mai scăzut preț practicat în același spațiu de vânzare în ultima lună, înainte de a se aplica reducerea de preț. Perioadele aglomerate, cum ar fi cele de Black Friday, sunt și perioadele în care cumpărătorii pot fi ușor înșelați de falsele reduceri.

Mai jos îți prezentăm câteva sfaturi utile atunci când alegi să cumperi haine la reducere, din magazinele online sau magazinele fizice:

Urmărește evoluția prețului

În cazul în care ești genul care cumpără doar la reduceri, urmărește evoluția prețului produsului pe care vrei să-l cumperi pe o perioadă mai mare de timp; doar așa vei ști dacă reducerea anunțată în anumite campanii speciale este sau nu pe bune. Nu crede în reduceri de până la 90%! Nu sunt reale și ar fi bine să analizezi atent credibilitatea celor care folosesc astfel de practici.  La Monarh Design poți găsi piese vestimentare unice la prețuri accesibile în perioada reducerilor, fiind cel mai bun moment să-ți cumperi o creație de designer. Urmărește-ne în social media să fii la curent cu noutățile.

Cele mai avantajoase prețuri la produse sunt în etapa de lichidare

Unul dintre cele mai potrivite momente în care poți profita de reducerile la haine de brand este în perioada de soldare. Este foarte important să afli de această perioadă cât mai repede pentru a-ți mări șansele de a găsi creații vestimentare la reducere, pe mărimea ta. La Monarh Design poți afla primul când începe perioada reducerilor dacă te abonezi la newsletter nostru și dacă ne urmărești pe Social Media. Desigur, ne-am simți flatați să aflăm că din obișnuință accesezi shop-ul nostru. 😊

Stocul este limitat

Atunci când vezi reduceri fashion online, stocul este de cele mai multe ori limitat. Altfel spus, mai sunt câteva bucăți, poate nici măcar toată gama de mărimi, sau doar o mărime din produsul respectiv.
 
Tocmai de aceea trebui să acționezi cu precizie și rapiditate și că cumperi cât mai repede produsul dorit. În etapa de lichidare se vând multe produse sub prețul de listă, chiar și față de prețul de Sale estimat, aceste reducerii fiind cele mai avantajoase pentru client.

Ce să faci înainte de a cumpăra haine la reducere

Înainte să pui în coș haine online reduse, recurge la “operațiunea dulapul”. Verifică în dulap hainele pe care le ai deja și renunță la hainele pe care le-ai purtat sau de care nu te-ai atins 2 sezoane. Poți organiza hainele după culori sau după categorii.

În acest fel îți dai seama care sunt piesele vestimentare care îți lipsesc din garderobă. Dacă-ți este mai simplu, fă o listă cu acestea și apoi le poți “vâna” atunci când se aplică reduceri. Pentru a-ți descoperi stilul care te avantajează și hainele care te pun în valoare poți consulta designerii noștri care te pot îndruma să iei cele mai bune alegeri.

Investește într-o piesă vestimentară cu care vei face senzație

Investește în acele piese vestimentare statement: fie o rochie deosebită, un top din mătase, o fustă creion sau un compleu elegant din materiale naturale. Descoperă aici ultima colecție Monarh Design, Freedom, unde vei găsi câteva rochii senzaționale!

Cum se aplică reducerile în magazinul Monarh

La Monarh Design intră la reducere hainele rămase din colecțiile noastre anterioare. Articolele vestimentare aflate la reducere nu au defecte și corespund în totalitate standardului nostru, având un nivel ridicat al calității. Singurul dezavantaj al acestor produse este că se mai găsesc pe anumite mărimi și stocul lor este limitat. Drept urmare, mărimile cele mai uzuale se epuizează repede.

Reducerile oferite de Monarh Design ajung până la 70% și produsele se epuizează rapid. Mulți dintre clienții noștri așteaptă perioada reducerilor pentru a cumpăra un obiect vestimentar pe care și-l doresc de multă vreme.

Pe scurt, iată câteva motive pentru care Monarh Design oferă discount de până la 70%, sau chiar mai mare:

  • ne dorim să facem colecții noi și să ne focusăm pe comercializarea acestora;
  • nu vrem să rămânem cu un număr de produse din colecțiile vechi;
  • vrem ca inclusiv piesele retur să fie bucuria celor care adoră discounturile;
  • important de menționat: cei care ne pot vizita la showroom-ul din București au ocazia de a fi invitați mai des la astfel de evenimente de lichidare. Nu de puține ori se întâmplă ca produsele pentru lichidare să nu mai ajungă ca o campanie pe online, pentru că sunt luate acasă de către clientele care ne vizitează des.

Găsești aici articolele vestimentare pe care le poți achiziționa la reduceri de până 70%. Campania a început în Noiembrie și stocul este limitat.
Nu uita!
E bine să percepi aceste reduceri fashion online drept un prilej să-ți înnoiești garderoba cu piese vestimentare cu care să-ți înseninezi fiecare zi sau chiar o ocazie să achiziționezi cadouri pentru cei dragi. Investiția în haine este o investiție în tine, așa că merită să alegi acele articole vestimentare care-ți pun în valoare frumusețea. Chiar dacă inițial plătești mai mult pentru o haine de firmă sau de designer, vei vedea, în final, că a meritat fiecare bănuț. Intră chiar acum în shop! Online, ai libertatea să cumperi tot ce-ți place!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *