MAKING FASHION

ELEGANTLY YOURS

Our collections blend classic style with current trends, creating outfits that will highlight your personality and make you feel confident and beautiful every day.

AUTUMNS BEST

BACK TO BUSINESS

Adaugă o notă de eleganță și senzualitate la ținutele tale de birou. Tranziția de la stilul office la ținutele pentru seară nu a fost niciodată atât de simplă.

DISCOVER

TRUE ELEGANCE​

Fiecare piesă Monarh Design este creată cu grijă și atenție, folosind materiale de calitate superioară. Scopul nostru este să îți oferim haine care nu doar arată bine, ci și se simt bine atunci când le porți.

Elegance, style and grace

WELCOME TO MONARH

Descopera rafinamentul pieselor gandite si create pentru evenimentele speciale din viata ta Rochii superbe din matase si tulle te asteapta!

LET FASHION IMPROVE YOU​

DESCOPERA PIXIE

Piesele Monarh iti ofera bucurie cu fiecare purtare! Volane, culori fantastice, croiuri originale si multa, multa creativitate!

ELEGANTA ZI DE ZI

 

MONARH DESIGN

Rochii de Seară Monarh:

Indiferent dacă ești invitată la un cocktail sau la o nuntă, rochiile noastre de seară te vor ajuta să strălucești. Descoperă colecția noastră de rochii elegante, concepute pentru a-ți pune în valoare frumusețea naturală.

Ținute de Zi:

Fie că te pregătești pentru o întâlnire cu prietenii sau o zi la birou, ținutele noastre de zi sunt perfecte pentru a te simți confortabil și stilat. Alege dintre opțiunile noastre versatile și adaugă o notă de eleganță garderobei tale zilnice.

Ținute Office Monarh:

Creează o impresie puternică cu ținutele noastre office. Aceste piese sunt concepute pentru a te ajuta să te simți încrezătoare și profesionistă, fără a compromite stilul sau confortul.

Bridal (Coming soon colecția SS 24):

Colecția noastră Bridal pentru primăvara/vara 2024 este aproape aici. Pregătește-te pentru o selecție de rochii de mireasă care îmbină eleganța clasică cu detaliile moderne, pentru a-ți face ziua specială cu adevărat memorabilă.

DEPASIND MEREU ASTEPTARILE TUTUROR

CREATORI DE STIL

GET BEHIND THE SCENE! AFLA TOTUL DESPRE MONARH!