Millennial Elegance

Monarh Design Runway

Bucureștiul devine o atracție din ce în ce mai mare în materie de fashion design și prezentări de modă. Ambasad`Or Events a fost gazda Romanian Fashion Philosophy, eveniment desfășurat pe parcursul a trei seri, care are ca obiectiv promovarea designerilor români și internaționali.

01.

Monarh Design a participat pentru a treia oară consecutiv cu noua sa colecție, Black Angel, și a făcut senzație în rândul iubitorilor de modă, prezenți la Romanian Fashion Philosophy.

02.

Designerul Larisa Lupoiu dedică noile sale creații eleganței și rafinamentului, elemente caracteristice femeilor aristocrate.

03.

Black Angel deschide perspective ale imaginației și dorește conștientizarea laturii îndrăznețe a femeii, un cumul de pertinență, vanitate, senzualitate.

Colecția este o declarație de conștientizare a calităților feminine

, adevărate arme într-o lume a bărbaților.
În mod natural, femeile sunt delicate și emoționale, educate să fie sfioase, ceea ce le inhibă din personalitate și atuuri.

 

Pentru colecția Black Angel, designerul Larisa Lupoiu a ales texturi variate, pentru un impact vizual deosebit: mătase, fulgi de struț, glitter pe tull și catifea – sunt câteva dintre materialele și accesoriile folosite de Larisa pentru a transpune imaginarul în creații vestimentare de senzație.