Monarh Design a prezentat noua colecție în cadrul Romanian Fashion Philosophy

Ediția cu numărul VII, ce a avut loc la Ambasad*Or Events. Colecția Monden vine la pachet cu filosofii de viață ale marilor înțelepți și transmite pozitivitate, bunăstare, încântare, entuziasm.

 

Inspirație de viață

Aristotel spunea că starea de bine nu este trecătoare, ci este rezultatul unei vieți bine trăite, așa că atenție! fiecare acțiune vă influențează nu doar starea prezentă, cât și pe cea viitoare. Fie că planifici un eveniment personal sau al unei persoane apropiate, este bine să intri în atmosferă cu ceva timp înainte. 

 În acest fel creezi entuziasm pentru data evenimentului, ești mai motivat să te pregătești corespunzător și te vei bucura mai mult de evenimentul în sine. 

Emoția planificării unei ținute, procesul de căutare a rochiei potrivite și alegerea unei coafuri – dacă știi să le percepi pozitiv, toate acestea sunt menite să te facă să te bucuri de viață.

Potrivit lui Martin Seligman, cu cât oamenii sunt mai fericiți, cu atât se focusează mai puțin pe lucruri negative. Acesta este și obiectivul colecției MONARH DESIGN, by Larisa Lupoiu: să te facă să conștientizezi pozitivul în fiecare situație, să apreciezi mai mult moda și să fii binedispus atunci când porți o creație vestimentară cu dichis.

Noua colecție

Colecția MONDEN prezentată la Romanian Fashion Philosophy conține doar piese alb și negru și este un statement al alegerilor cu care nu dai niciodată greș la evenimentele de seamă la care participi.

Piesele colecției MONDEN sunt potrivite pentru petreceri și, datorită designului special, te vei simți mai mulțumită de alegerile tale și de prezența impecabilă la evenimentele mondene. 

Ținutele se pot comanda sau se pot cere la probă la Monarh Concept, situat pe Iancu de Hunedoara 33.

Fotografii: Dragoș Alexandru.

Let fashion improve you! 

Related projects